David Brierley - Poesis

predavač na brojnim europskim sveučilištima. Autor je šest knjiga na temu fleksibilnih i kreativnih metoda u školama i savjetnik na uvođenju kreativnih metoda u škole i fakultete u Santanderu, Španjolska (Zaklada Botin). Pedagoški je voditelj neformalnih studija za waldorfske učitelje i odgajatelje u Zagrebu i Ljubljani. Zadnjih godina u okviru OECD programa sudjeluje u raspravi o ulozi umjetnosti u procesu obrazovanja.


Miroslava Šoštarić Peklar

Nakon završenog studija psihologije u Moskvi na Moskovskom državnom sveučilištu M.V.Lomonosova, gdje je završila petogodišnji studij psihologije (smjer neuropsihologija, psihopatologija i psihosomatika). Od 1993. godine stalno je zaposlena na radnom mjestu psihologa dijagnostičara u Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG, gdje ima status kliničkog psihologa. Godine 2010. završila je edukaciju iz Geštalt terapije. Radila je u Savjetovalištu za rani razvoj djece „Telefončić“ u organizaciji UNICEF-a i vanjski je suradnik u Savjetovalištu za studente Filozofskog Fakulteta u Zagrebu.


Mirta Zelenika

Mlada hrvatska znanstvenica koja nakon završenog prvostupničkog studija i magisterija iz područja psihologije pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu upisuje doktorski studij na temu radnog pamćenja i disleksije. Kao psiholog pripravnik u Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora Suvag radila je na primjeni i interpretaciji psiholoških testova i upitnika na populaciji predškolske i školske dobi.Završila je i edukaciju za tumača/prevoditelja hrvatskog znakovnog jezika, odnosno asistenta u nastavi za gluhu i nagluhu djecu koja su uključena u redovnu nastavu.


Alen Guca

Diplomirani je pravnik, euritmist i waldorfski učitelj u Waldorfskoj školi u Zagrebu, suosnivač studija euritmije i suradnik euritmijskog ansambla IONA, voditelj mnogih stručnih radionica i mentor na studiju Škola za sutra, Instituta za waldorfsku pedagogiju.